kolmapäev, jaanuar 03, 2007

2007, alga!

Aastanumbri vahetumine toob värskust. Vanad asjad saab zipiga kokku pakkida ja kuhugi ajusoppide sügavusse talletada, ja uued on alles ees. Ja selleks et need uued asjad tuleksid täpselt need mis tarvis, on vaja jagada uue aasta lubadusi.

Eesmärgid on ka väga vajalikud ja kasulikud asjad, aga need ei lähe kokku aastavahetuse vaimuga. Kui juba vahetus, siis korralik, et tekiks muutus. Eesmärgid tekivad läbi kogu tegevuse nagu iseenesest, aga eneseparandamise ja muutmise projekte aitavad sellised lubadused paremini viia. Natukene teine uue aasta eesmärk aga vana aasta tegevuse jätkamine lörtsib kogu selle ürituse, mida maa raske tööga ümber päikese tiireldes võimaldab.

Niisiis, minu uue aasta lubadused, mis hakkavad kohe ka igapäevast tegevust mõjutama (palun suvalisel hetkel kontrollida nende täitmist):

  1. Üritan igal võimalusel mitte Tartu Kaubamajast asju osta. Mulle ikka ei meeldi see maja. Õnneks ei pea väga pingutama..
  2. Kirjutan vähemalt korra ja soovitatavalt kaks korda nädalas siia miskit uut. Ja kui *ikka* keegi küsib, mis teen, siis ei pea enam suhtlema, vaid saadan veebiaadressi.
  3. Tegelen kolm tundi nädalas prantsuse keelega. Prantslased on juba olemas, Lauri Leesi õpik ka.
  4. Tegelen tund aega nädalas muusikateooriaga. Tahaks lõpuks aru saada, miks mõned noodid hästi koos kõlavad, ja neid ise ka käsu peale tekitada.
  5. Jätkan eelmisi lubadusi/projekte:
    • tööpäeva hommikuti uusi asju lugeda/kuulata/õppida
    • igal palgapäeval uue juturaamatu ja mittejuturaamatu osta
    • mitte lõunapoolkerale minna
    • mitte rohkem kui tund aega päevas telekat vaadata
    • ennast vähemalt 3.5 korda nädalas liigutada
  6. Kontrollin iga nädal tasakaalu töötamise ja õppimise ja mõtlemise ja sportimise ja lolluste vahel.
  7. Puhkuse ajal ei täida lubadusi 2-6.

Alla kirjutanud,

L. Parts

3 Comments:

At 10:46 AM, Anonymous Anonüümne said...

Palusite, et teostataks pistelist kontrolli lubaduste täitmise osas. Niisiis:

korra või heal juhul kaks korda nädalas pidi siia uus postitus potsatama. Et kus on?!

:)

K.M

 
At 6:50 PM, Anonymous Anonüümne said...

swiiit djuud :P Ei ole sa kah hallist massist suurt erinev. Kuskil kuulsin statistikat, et 70 % inimesi murravad vahemalt yhte uusaastalubadust esimese 7 paeva jooksul. Muidex su blogi leidmine röövis mult 20 minutit!! Ymberarvutatult on see umbes kaks kokteili. MA juba ootan kui ma need katte saan.(kalipsole pead ikka eestisse jargi minema)

noudmiseni

 
At 7:48 PM, Blogger Leopold said...

Hallist massist hakkan sellepoolest erinema, et saan k6ikidega kenasti hakkama - kaubamajas pole juba n2dal aega k2inud.

 

Postita kommentaar

<< Home