kolmapäev, veebruar 07, 2007

Nimekirjad

Kogu aeg on mõtteid, aga kogu aeg lähevad kohe meelest ära. Enam mitte - panen nad nimekirjadesse kirja, et pärast oleks hea vaadata.

Esimene nimekiri: asjad mida suureks saades teha (suureks saades = siis kui vanade inimeste asju võib teha):

1. Leida korter annelinnas kuskil karbi keskel, kus ainult reede õhtuti elada - muidu ainult hiiri käita toitmas. Kui pubekad pidu peavad, koputan hommikumantlis ja võidunud maikas uksele (paar korda õhtu jooksul), et 'võtke siin vaiksemaks, homme ka päev ja mu lilled ei saa magada'. Vahepeal taon harjavarrega vastu seina/põrandat/lage.

2. Käia sisse kohvikukoht, kuni teenindajad mind nime- ja nägupidi teavad ja teretavad. Sellest hetkest hakata endale sõpru välja mõtlema. Ettekandjalt küsin kaks teed ja kaks kooki, ja kui ta toob, siis palun 'Pauli ette tõsta see vaarikaga', ja peale seda iga kord kui ta mööda läheb Pauliga tuliselt vaielda. Eriti tore oleks Pauliga tülli minna ja maksmata lahkuda.

3. Avalikus kohas valjult magama jääda, veidi matsutada, ja midagi hukkaläinud noorusest pobiseda. Ainult viisakalt peab riides olema, muidu aetakse hulgusega segamini ja kellel seda sekeldust tarvis.

1 Comments:

At 5:26 AM, Blogger Kaisa said...

1. Mismõttes Sul on juba kolmapäev, 7. veebruar? (Meil siin on alles teisipäev ja 6.)
2. A siis ma ei olegi veel ju suureks saand:) Jeei!

 

Postita kommentaar

<< Home