reede, veebruar 09, 2007

Valge surm

Täna hommikul aknast välja vaadates oli selge - kõige hullem on juhtunud. Raadiost kuulutati ükshaaval, et kõik koolid on suletud (peale Saffron Waldeni põhikooli, vaesed lapsed pidid ainukesena terve hommiku kuulama kuidas teised saavad kodus olla aga nemad peavad õppima).

Inglismaad on tabanud terrorirünnak - vastumeetmed on nii karmid, nagu taevast sajaks antraksi. Kaks päeva hoiatati, kuidas läheneva äärmusliku ilmaga (3-4 cm lund) toime tulla. Töö juurest tehti selgeks, et peame mõistlikkuse piires pingutama, et kohale jõuda, aga mitte rohkem. Väike arupärimine näitas, et unise peaga aknast valge värvi nägemine on liiga väike pingutus, aga koerterakendi ostmine ja kuivatatud karuliha närides üle Essexi väljade tuhisemine jälle natuke liiast.

Tööl on sellised väheste inimestega päevad väga lõbusad - ehitasin kolm lumememme ja aitasin kuuel inimesel elu esimest lumepalli veeretada. Miskipärast otsustasime oma laboriga seda teha instituudi taga tiigi ääres, mis on ka hanede/laglede eluala ja WC, ning mina piirdusin rohkem instruktsioonidega.

Lohutuseks Saffron Waldeni põnnidele - ärge muretsege, teile lubati ainsana homseks vaba päev, sõltumata ilmast või selle puudumisest.